IP Control

IP Control is Luxura’s unieke ‘Intelligent Power System’ wat een grotere efficiency in energie creëert. Deze intelligente toegevoegde software houdt controle over de stroomvoorziening van de lampen en zorgt ervoor dat de output van de lampen gedurende de gehele levensduur constant is. Tevens bewaakt het systeem de optimale (en door de EU aanbevolen) waardes binnen de 0,3 Watt/m2 en UV Type III. Wanneer de nationale wetgeving het toestaat, kunnen de lampen ook worden afgesteld op een hogere performance.

IP Control verlaagt het algehele energieverbruik met 25% en vergroot bovendien de levensduur van de lampen tot wel 1500 branduren. Het resultaat; lagere kosten voor de ondernemer!

Het nieuwe IP Control II (nu enkel nog beschikbaar voor de VEGAZ) creëert daarnaast de mogelijkheid om iedere lamp individueel aan te sturen, zodat lampen die verder van het lichaam af staan, voorzien kunnen worden van meer stroom om te compenseren voor de afstand ten opzichte van het lichaam. Hierdoor wordt ieder deel van het lichaam gegarandeerd voorzien van dezelfde 0,3 W/m2 dosis UV-licht.