Hapro

Accessoires

Voor de complete Hapro beleving.

Bezoek ons Instagram profiel Bezoek ons LinkedIn bedrijfsprofiel Visit the Facebook page

Ontdek accessoires voor dakkoffers.

Geniet optimaal van je dakkoffer en maak het monteren, opbergen en beladen nog eenvoudiger met handige Hapro dakkoffer accessoires.

Dakkoffer tassenset

Benut de beschikbare ruimte in je dakkoffer optimaal met de Hapro dakkoffer reistassen set. Deze vierdelige set bestaat uit drie standaard tassen en een speciale neustas. De set past onder andere perfect in onze Traxer 6.6, Zenith 6.6 en Trivor 440, maar uiteraard gaat hij ook prima mee in een kleiner of groter model. In dit geval kun je een tas minder meenemen in de dakkoffer of heb je handige ruimte over voor losse bagage.

Dakkoffer beschermhoes

Bescherm je dakkoffer tijdens opslag tegen vuil, krassen en beschadigingen met deze handige dakkoffer beschermhoes. De hoes is beschikbaar in de maten L (max. 195 cm), XL (max. 220 cm) en XXL (max. 235 cm). Weet je niet zeker welke maat hoes jouw dakkoffer nodig heeft? De maten van onze dakkoffers kun je eenvoudig terugvinden op onze dakkoffer pagina.

Dakkoffer ophangsysteem

Bespaar ruimte in je garage of opslagruimte en hang je dakkoffer eenvoudig aan het plafond met deze box lift.

T-SLOT ADAPTER PREMIUM-FIT / MASTER-FIT

Zijn jouw dakdragers niet geschikt voor het Premium-Fit of Master-Fit bevestigingssysteem van de Hapro dakkoffers? Het alternatief is een T-slot adapter voor het Premium-Fit en Master-Fit systeem. Deze adapter is geschikt voor aluminium allesdragers met een T-profiel en maakt het mogelijk om een dakkoffer te monteren op dakdragers breder dan 90 mm of hoger dan 38 mm.

T-SLOT ADAPTER EASY-FIT

Zijn jouw dakdragers te breed of te hoog voor het Easy-Fit bevestigingssysteem van de Hapro dakkoffers? Het alternatief is een T-slot adapter die de standaard Easy-Fit beugel vervangt. Deze adapter is geschikt voor aluminium dragers met een T-profiel en maakt het mogelijk om een dakkoffer te monteren op dakdragers breder dan 75 mm of hoger dan 40 mm.

BESCHERMINGSHOES EASY-FIT

Deze beschermings hoesjes voor het Easy-Fit bevestigingssysteem beschermen je dakdragers en voorkomen krassen en beschadigingen tijdens het monteren van de dakkoffer.

Ontdek accessoires voor fietsendragers.

Geniet optimaal van je Hapro fietsendrager en maak het beladen en opbergen nog comfortabeler met handige accessoires.

OPRIJGOOT ATLAS ACTIVE / ATLAS PREMIUM

Maak het beladen van je fietsen op de Atlas Active en Atlas Premium fietsendragers nog eenvoudiger met deze handige oprijgoot. De oprijgoot is verstelbaar en klikt door middel van twee haakjes in de wielgoot van de drager en is tevens ook te gebruiken in combinatie met een oudere Atlas fietsendrager.

OPRIJGOOT ATLAS PREMIUM XFOLD

Maak het beladen van je fietsen op de Atlas Premium XFold fietsendragers nog eenvoudiger met deze handige oprijgoot. Deze oprijgoot is zeer eenvoudig volledig naar wens te verstellen en past perfect bij het robuuste uiterlijk van de XFold dragers.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.