HAPRO

Dakkoffers

Are you ready to expand your life?

ZORGELOOS OP REIS MET EEN HAPRO DAKKOFFER.

Trivor

liter

Bekijk

Nordic

liter

Bekijk

Zenith

liter

Bekijk

Cruiser

liter

Bekijk

Traxer

liter

Bekijk

Rider

liter

Bekijk

Roady

liter

Bekijk

ZORGELOOS OP REIS MET EEN HAPRO DAKKOFFER.

Trivor

liter

Bekijk

Nordic

liter

Bekijk

Zenith

liter

Bekijk

Cruiser

liter

Bekijk

Traxer

liter

Bekijk

Rider

liter

Bekijk

Roady

liter

Bekijk

Bekijk het complete overzicht

Trivor

liter

Bekijk

De Hapro Trivor combineert robuuste looks met een zee van ruimte. Skivakantie, fietstocht, survivalweekend? Ruimtegebrek is nooit meer een belemmering.

 • Inhoud van 440, 560 of 640 liter
 • Verkrijgbaar in Brilliant Black, Anthracite en Supermatt Anthracite
 • Premium-Fit bevestigingssysteem
 • Opent links en rechts

Nordic

liter

Bekijk

De Hapro Nordic biedt extra ruimte in een stijlvol en elegant ontwerp. Smal en slank aan de buitenkant, maar groot en ruimtelijk vanbinnen.

 • Inhoud van 460 liter
 • Verkrijgbaar in Brilliant Black
 • Premium-Fit bevestigingssysteem
 • Opent links en rechts

Zenith

liter

Bekijk

De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de aerodynamica, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak. Voor iedereen die extra ruimte wil combineren met een luxe uitstraling.

 • Inhoud van 360 of 440 liter
 • Verkrijgbaar in Brilliant Black, Anthracite en Pure White
 • Premium-Fit bevestigingssysteem
 • Opent links en rechts

Cruiser

liter

Bekijk

De Hapro Cruiser is een robuuste, overweldigend ruime dakkoffer met een stijlvolle belijning. Dankzij de laadruimte van maar liefst 600 liter hoef je nooit meer wat thuis te laten.

 • Inhoud van 600 liter
 • Verkrijgbaar in Anthracite
 • Premium-Fit bevestigingssysteem
 • Opent links en rechts

Traxer

Bekijk

De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende en avontuurlijke uitjes met het hele gezin. Dankzij de ruime keuze in kleuren en maten is er altijd een Traxer die perfect past bij jouw reiswensen.

 • Inhoud van 320, 370, 410 of 530 liter
 • Verkrijgbaar in Anthracite, Matt Silver Grey, Brilliant Black en Pure White
 • Premium-Fit bevestigingssysteem

Rider

liter

Bekijk

De Hapro Rider is jouw stevige en stabiele partner voor onderweg. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan het solide ontwerp, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak.

 • Inhoud van 370 of 410 liter
 • Verkrijgbaar in Anthracite
 • Maximale belading 60 kg
 • Easy-Fit bevestigingssysteem

Roady

liter

Bekijk

De Roady is Hapro’s betaalbare instapmodel voor zorgeloos en veilig reizen met voldoende ruimte voor al je extra bagage.

 • Inhoud van 300 of 420 liter
 • Verkijgbaar in Matt Silver Grey
 • Standard-Fit bevestigingssysteem
 • Maximale belading 50 kg
200_200_3_8_4_nordic_10.8_brilliant_black_226cm

TIJD OM IN TE PAKKEN
Comfortabel reizen met voldoende ruimte voor alle bagage

Mountainbiken, surfen, kanoën, wandelen of gewoon zorgeloos met het hele gezin op vakantie. Wat je ook wilt doen, met een Hapro dakkoffer vervoer je al je bagage op een veilige manier. Oog voor detail en het gebruik van de meest geavanceerde, moderne materialen maken van een Hapro dakkoffer een waardevolle investering in reiscomfort. Ruimtegebrek is nooit meer een belemmering en dankzij de ruime keuze in modellen, kleuren en groottes, is er altijd een Hapro dakkoffer die perfect past bij jouw reiswensen.

Caption

OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK

De combinatie van modern design en innovatieve, intelligente eigenschappen maken van iedere reis met een Hapro dakkoffer een feest.

AERODYNAMISCH DESIGN

Slim aerodynamisch design resulteert in minder luchtweerstand en zorgt ervoor dat auto en dakkoffer perfect op elkaar aansluiten. Voor een geweldige rijervaring.

_D9A9431_Nordic

GOED GEKEURD

Veiligheid staat altijd voorop. Hapro dakkoffers zijn daarom altijd grondig getest en gecertificeerd volgens de strikte TÜV- veiligheidsvoorschriften.

Caption 2

MADE IN... NEDERLAND

Hapro dakkoffers worden vanaf idee tot eindproduct volledig in Nederland geproduceerd. Een echt product van Nederlandse bodem dus en daar zijn we trots op!

360°

Vergelijk en maak de beste keuze

Hoe dat eruit ziet?

Bekijk het zelf in onze

Op en top veilig.

Hapro dakkoffers zijn meer dan een knappe verschijning op het dak van je auto. Voordat we een nieuwe dakkoffer introduceren, wordt deze onderworpen aan een reeks tests onder de meest extreme omstandigheden. Citycrash-tests, stabiliteitstests, tril- water- en windtunneltests: niets is aan het toeval overgelaten. Al onze dakkoffers zijn voor alle tests met vlag en wimpel geslaagd en daardoor TÜV-gecertificeerd. Daarmee kun je dus gerust de weg op!

vijf jaar garantie.

Niet dat je die nodig zult hebben. Hapro stelt hoge eisen aan materialen en productieprocessen. Alles wordt grondig gecontroleerd om aan de strikte productienormen te voldoen. Hierdoor kan Hapro een uitstekende kwaliteit van alle producten garanderen.

Hapro Expanding life.

Een dakkoffer is de ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar extra ruimte en biedt je de mogelijkheid om alle bagage mee te nemen die je nodig hebt, zonder in te leveren op reiscomfort. Of je nu een avontuurlijke wintersport tegemoet gaat of een actieve vakantie met het hele gezin gepland hebt, je juist voor zo groot mogelijk gaat of kiest voor de meest stijlvolle aanvulling op je bagegeruimte... met een Hapro dakkoffer zit je altijd goed.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

TRIVOR - Robuust, met een zee van ruimte

Familiebox

NORDIC - De wintersport topper

ZENITH - Elegant en stijlvol

Alles gaat mee

Een klasse apart

TRAXER - Ruimte voor plezier

Beleef Hapro optimaal
met perfect passende accessoires

Maak het monteren, beladen en opbergen van je dakkoffer nog eenvoudiger met echte Hapro accessoires! Bescherm bijvoorbeeld je dakkoffer tijdens opslag met een Hapro hoes of maak optimaal gebruik van alle beschikbare ruimte in de dakkoffer met de vierdelige Hapro tassenset.

Heb je hulp nodig?

MEER WETEN?
BEKIJK VEELGESTELDE VRAGEN.

Welk type dakkoffer moet ik kiezen?

De keuze van het type dakkoffer is afhankelijk van het gebruik. Houdt in ieder geval rekening met de volgende zaken:

 1. Wat zijn de afmetingen van de bagage die u met dakkoffer wilt gaan vervoeren?
 2. Wat is het gewicht van de bagage die u wilt vervoeren?
 3. Hoeveel bagage past er in een dakkoffer?
 4. Welk model auto heeft u en welk type dakkoffer past daar op? 
Wat zijn de afmetingen van de bagage die u met de dakkoffer wilt gaan vervoeren?

Gaat u regelmatig op skivakantie of bent u dit in de toekomst van plan, dan kunt u beter kiezen voor een langere box. Voor koffers, campingspullen e.d. is een kortere dakkoffer voldoende.

Wat is het gewicht van de bagage die u wilt vervoeren?

De maximale belading van een dakkoffer is 50-75 kg (afhankelijk van het model dakkoffer). De door de autofabrikant voorgeschreven daklast van uw auto (zie het instructieboekje van de auto voor het exacte gewicht) mag nooit worden overschreden. Houd er rekening mee dat u het gewicht van de dakdrager plus het gewicht van de dakkoffer en het gewicht van de belading bij elkaar op moet tellen en dit totaal dus niet de maximale toegestane belading mag overschrijden.

Hoeveel bagage past er in een dakkoffer?

Autodakkoffers zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Maak dus voordat u overgaat tot het kopen van een dakkoffer een lijst van alle spullen die u zeker in de koffer kwijt moet kunnen. U vindt dakkoffers met extra bagageruimte tussen de 300 en 530 liter.

Welke dakkoffer is geschikt voor mijn auto?

De keuze van een dakkoffer is tevens afhankelijk van het soort auto dat u bezit. Bijvoorbeeld welke koffer qua design het beste bij uw auto past. En er zijn verschillen in de manier van het openen van de koffers. zo zijn er dakkoffers die te openen zijn vanaf de achterkant, dakkoffers die te openen zijn vanaf de zijkant (rechts) en dakkoffers die de mogelijkheid bieden de koffer aan beide zijkanten te openen. Dit feit in combinatie met het soort auto kan een grote rol spelen bij het monteren en beladen van de dakkoffer. Een dakkoffer die aan de achterkant te openen is kun je van beide zijkanten en van de achterkant van de auto laden. Een dakkoffer die van de zijkant(en) te openen en te beladen is, heeft als voordeel dat de laadopening groter is.