SNEL EN COMFORTABEL

OVERNACHTEN IN EEN HAPRO DAKTENT.

READY? SET. CAMP!

In 60 sec. gebruiksklaar voor ieder avontuur

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid met de Hapro Vista daktent. Een eigenzinnig design, hoog afwerkingsniveau en innovatieve features maken de Vista tot een absoluut topproduct. Een geavanceerd in- en uitklapsysteem garandeert razendsnel en eenvoudig in- en uitklappen, waardoor je in 60 seconden klaar bent voor je nieuwe avontuur. Het duurzame, katoenen tentdoek, gemaakt door De Waard tenten, de royale binnenruimte en het dikke, dubbellaags matras verzekeren je van heerlijk comfortabele nachten onder de sterrenhemel.

Are you ready to expand your life?

ONTDEK HAPRO VISTA

Voor een ultiem gevoel van vrijheid.

VISTA_0281

GEMAAKT IN DE EU

De Hapro Vista wordt volledig in Nederland gefabriceerd van onderdelen die uitsluitend binnen de EU worden geproduceerd.

60 SEC. IN- EN UITKLAPPEN

De Hapro Vista is klaar voor gebruik in slechts 60 seconden. Een geavanceerd in- en uitklapsysteem garandeert snel en eenvoudig in- en uitklappen van de daktent.

DUURZAAM TENTDOEK

Het hoogwaardige tentdoek is gemaakt van lichtgewicht 230-grams katoen en heeft een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Groot voordeel: bij warme temperaturen blijft het binnen aangenaam koel.

VOLDOENDE RUIMTE

Dankzij het slimme ontwerp kunnen matras, kussens en dekbedden in de tent blijven liggen wanneer de daktent weer wordt ingeklapt.

ROBUUSTE RITSEN

De tent is uitgerust met zorgvuldig geselecteerde, robuuste heavy-duty YKK ritsen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden en intensief gebruik.

LED VERLICHTING

De LED verlichtingsstrip met USB-C aansluiting is perfect geïntegreerd in het centrale aluminium dakprofiel en loopt over de gehele lengte van de daktent.

Hapro Vista_matrass and anti-condensation mat

LUXE MATRAS

Een dik, dubbellaags koudschuim matras van 5 cm in combinatie met een anti-condensmat van 1 cm garanderen comfortabele nachten in elk seizoen.

PANORAMISCH DAKRAAM

Geniet van de sterrenhemel terwijl je langzaam in slaap dommelt. Liever een donkere slaapomgeving? Sluit het dakraam dan af met het verduisteringsgordijn.

Telescopische ladder

TELESCOPISCHE LADDER

De ladder is geïntegreerd in het inklapmechanisme van de Vista en kan tot 210 cm worden uitgeschoven. Een verlengstuk van 60 cm is beschikbaar als accessoire voor nog hogere voertuigen.

EENVOUDIGE MONTAGE

Gepatenteerde Premium-Fit daktent klemmen met anti-diefstal systeem zorgen voor een snelle, veilige en eenvoudige montage van de daktent op dakdragers of een imperiaal.

Hapro Vista geïntegreerde rails

OERSTERKE BASIS

Een 20 mm dik, lichtgewicht, isolerend polypropyleen honingraatvloer met glasvezel skins, ingeframed in aluminium, creëert een stabiele en betrouwbare basis.

HARDSHELL DEKSEL

Het sterke en slagvaste hardshell deksel is gemaakt van ABS / ASA kunststof. Deze unieke blend maakt het deksel extreem sterk en UV bestendig.

unieke samenwerking

met De Waard tenten

Een intensieve samenwerking tussen twee toonaangevende merken op het gebied van dakkoffers en tenten heeft geleid tot de unieke Hapro Vista daktent. De in 40 jaar opgebouwde kennis van Hapro op het gebied van dakkoffers is gecombineerd met de enorme expertise van De Waard tenten omtrent tentproductie. Deze synergie heeft geleid tot een eigenzinnig en innovatief product, voorzien van hoogwaardig tentdoek en met maximaal comfort als resultaat.

Het duurzame katoenen tentdoek is gemaakt van lichtgewicht 230-grams katoen en heeft een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Een groot voordeel van dit katoen is dat het binnen koel blijft bij warme temperaturen en er geen condensvorming plaatsvindt aan de binnenzijde van de tent.