SNEL EN COMFORTABEL

OVERNACHTEN IN EEN HAPRO DAKTENT.

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid met de Hapro Vista daktent. Een eigenzinnig design, hoog afwerkingsniveau en innovatieve features maken de Vista tot een absoluut topproduct van de hoogste kwaliteit. Voor optimaal comfort en jarenlang kampeerplezier.

Award-winning design

PD2024_RD_t
European Design Award_seal

READY? SET. CAMP!

In 90 sec. gebruiksklaar voor ieder avontuur

Dankzij de unieke samenwerking met De Waard tenten, bekend om hun oerdegelijke en stormvaste kwaliteit, is de Hapro Vista voorzien van extreem duurzaam en hoogwaardig tentdoek van ademend, lichtgewicht 235-grams katoen, waardoor geen condensvorming gecreëerd wordt. Het geavanceerde in- en uitklapsysteem met innovatief, gepatenteerd opspansysteem verzekert je van een stormvast geheel tot 8 Bft én garandeert razendsnel (binnen 90 seconden) en eenvoudig in- en uitklappen.

De royale opening aan de voorzijde van de Vista creëert samen met de grote ramen een fenomenaal panoramisch uitzicht vanuit de tent en ook ’s nachts geniet je van een magisch zicht op de sterrenhemel dankzij het grote dakraam. De riante binnenruimte, het luxe matras met anti-condens mat en de geïntegreerde LED binnenverlichting maken het totaalplaatje af en verzekeren je van comfortabele nachten onder de sterrenhemel.

Are you ready to expand your life?

VISTA_0256

MADE IN EUROPE

De Hapro Vista wordt volledig in Nederland gefabriceerd van onderdelen die uitsluitend binnen de EU worden gesourced.

90 SEC. IN- EN UITKLAPPEN

De Hapro Vista is klaar voor gebruik in slechts 90 seconden. Een geavanceerd in- en uitklapsysteem garandeert snel en eenvoudig in- en uitklappen van de daktent.

DUURZAAM TENTDOEK

Het hoogwaardige tentdoek is gemaakt van lichtgewicht 235-grams katoen en heeft een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Groot voordeel: bij warme temperaturen blijft het binnen aangenaam koel.

PANORAMISCH UITZICHT

De royale opening aan de voorzijde van de Vista creëert samen met de grote ramen een fenomenaal panoramisch uitzicht vanuit de tent.

vind een verkooppunt

bij jou in de buurt.

unieke samenwerking

met De Waard tenten

Een intensieve samenwerking tussen twee toonaangevende merken op het gebied van dakkoffers en tenten heeft geleid tot de unieke Hapro Vista daktent. De in 40 jaar opgebouwde kennis van Hapro op het gebied van dakkoffers is gecombineerd met de 75 jaar expertise van De Waard tenten omtrent tentproductie. Deze synergie heeft geleid tot een eigenzinnig en innovatief product, voorzien van hoogwaardig tentdoek en met maximaal comfort als resultaat. Het resultaat is een duurzaam product wat jaren meegaat.

Het katoenen tentdoek van De Waard is extreem duurzaam en heeft een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Een groot voordeel hiervan is dat het bij warme temperaturen koel blijft in de tent en bij koude temperaturen warmer. Tevens ontstaat er geen condensvorming aan de binnenzijde van de tent wanneer je je in de tent bevindt.

Ventilatie openingen met fijnmazig horrengaas aan beide zijdes van de tent, bovenin en aan de voorzijde van de tent garanderen een optimale luchtcirculatie en daardoor een aangenaam klimaat binnenin de tent. De bekende heavy-duty ritsen van De Waard, speciaal ontworpen voor intensief gebruik, en het UV-bestendige PVC dakraam met verduistering verzekeren je van maximaal gemak en comfort.

VISTA_0751

Eigenzinnig & innovatief

Geniet van comfort

Het unieke, gepatenteerde opspansysteem met telescopische stokken geïntegreerd in het aluminium frame geeft de Vista niet alleen zijn iconische uitstraling, maar garandeert ook ultieme windbestendigheid en stabiliteit in ieder seizoen en ieder weertype. De innovatieve constructie voorziet in het eenvoudig, snel en vooral strak opspannen van het katoenen tentdoek en voorkomt het klapperen van tentdelen of tentdoek, zelfs bij stevige wind. De tent kan met gemak geopend, met de hardshell in de windrichting geplaatst, een wind belasting van 8 Bft doorstaan.

De royale opening aan de voorzijde van de Vista creëert samen met de grote ramen een fenomenaal panoramisch uitzicht vanuit de tent en ook ’s nachts geniet je van een magisch zicht op de sterrenhemel dankzij het grote dakraam. De riante binnenruimte, het luxe matras met anti-condens mat en de geïntegreerde LED binnenverlichting maken het totaalplaatje af en verzekeren iedere kampeerder van comfortabele nachten onder de sterrenhemel.

Bergen donkergrijs

Kwalitatieve features

voor een unieke kampeerervaring

Hapro Vista_matrass and anti-condensation mat

LUXE MATRAS

Een dik koudschuim matras van 55 mm in combinatie met een anti-condensmat van 10 mm garanderen comfortabele nachten in elk seizoen.

ROBUUSTE RITSEN

De tent is uitgerust met zorgvuldig geselecteerde, robuuste heavy-duty YKK ritsen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden en intensief gebruik.

PANORAMISCH DAKRAAM

Geniet van de sterrenhemel terwijl je langzaam in slaap dommelt. Liever een donkere slaapomgeving? Sluit het dakraam dan af met het verduisteringsgordijn.

LED VERLICHTING

De LED verlichtingsstrip met USB-C aansluiting is perfect geïntegreerd in het centrale aluminium dakprofiel en loopt over de gehele lengte van de daktent.

HARDSHELL DEKSEL

Het robuuste en slagvaste hardshell deksel is gemaakt van ABS / ASA kunststof. Deze unieke blend maakt het deksel extreem sterk en UV bestendig.

VISTA_0256

TELESCOPISCHE LADDER

De ladder is geïntegreerd in het inklapmechanisme van de Vista en kan tot 210 cm worden uitgeschoven. Een langere ladder van 240 cm en een verlengstuk van 60 cm zijn beschikbaar als accessoires voor hogere voertuigen.

OERSTERKE BASIS

Een 20 mm dik, lichtgewicht, isolerend polypropyleen honingraatvloer met glasvezel skins, ingeframed in aluminium, creëert een stabiele en betrouwbare basis.

EENVOUDIGE MONTAGE

Gepatenteerde Uni-Fit daktent klemmen met anti-diefstal systeem zorgen voor een snelle, veilige en eenvoudige montage van de daktent op dakdragers of een imperiaal.

VISTA_0771

Maak de ervaring compleet

met perfect bijpassende Hapro Vista accessoires

De Hapro Vista kan worden uitgebreid met een reeks handige accessoires, zoals een schoenenzak, luifel en nog veel meer. Het assortiment wordt continu aangevuld. Binnenkort vind je hier meer informatie over welke accessoires er beschikbaar zullen zijn.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.