HAPRO

FIETSENDRAGERS

Voor iedere fiets en ieder avontuur.

Zorgeloos op pad met een Hapro fietsendrager.

DE PADEN OP, DE LANEN IN...
En de fietsen? Die nemen we gewoon mee!

Ga met nog meer gemak op pad met het totaal vernieuwde Hapro fietsendrager assortiment. De Atlas Active, Atlas Premium en Atlas Premium XFold zijn stuk voor stuk goed doordachte, betrouwbare dragers die de fietsen met gemak op de trekhaak van je auto meenemen. Ook E-bikes zijn geen enkel probleem voor deze alleskunners.

Vervoer je je fietsen liever op het dak van je auto? Dan is de Hapro Giro ideaal! Deze lichtgewicht krachtpatser brengt je fiets veilig en comfortabel naar elke bestemming en is voor minder luchtweerstand eenvoudig in te klappen wanneer je geen fiets meeneemt.

De fietsen meenemen? Het was nog nooit zo eenvoudig!

OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK

Dankzij tal van slimme features en eenvoudige bevestigingssystemen scoren Hapro fietsendragers hoog op gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

_65A8576

GOED GEKEURD

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze Hapro fietsendragers zijn daarom grondig getest en gecertificeerd volgens de strikte RDW E4 veiligheidsvoorschriften.

_65A8527

VOOR IEDERE FIETS

Brede wielbasis? E-bike? Geen probleem! Binnen ons assortiment vind je vrijwel altijd een fietsendrager die geschikt is voor jouw fiets.

EENVOUDIG BELADEN

Het plaatsen van de fietsen op een fietsendrager kan soms best zwaar zijn. Daarom hebben we voor al onze fietsendragers oprijgoten beschikbaar. Wel zo handig!

Vergelijk en maak de beste keuze

Eenvoudig beladen
dankzij handige oprijgoten

Het plaatsen van fietsen op een fietsendrager kan soms best zwaar zijn, zeker in het geval van de wat zwaardere E-bikes. Het gebruik van een oprijgoot is dan ideaal en daarom hebben we voor al onze fietsendragers oprijgoten beschikbaar. Wel zo handig!

op en top veilig.

Met een Hapro fietsendrager ben je verzekerd van een betrouwbare partner achterop je auto. Voordat we een nieuwe fietsendrager introduceren, wordt deze uiteraard onderworpen aan een reeks tests; niets is aan het toeval overgelaten. Al onze fietsendragers slagen met glans voor deze testen en zijn door de RDW gecertificeerd. Je zet dus met een gerust gevoel je fietsen op één van onze dragers.

Drie jaar garantie.

Niet dat je die nodig zult hebben. Hapro stelt hoge eisen aan materialen en productieprocessen. Alles wordt grondig gecontroleerd om aan de strikte productienormen te voldoen. Hierdoor kan Hapro een uitstekende kwaliteit van alle producten garanderen.

Carry on
met een Hapro fietsendrager.

Hapro is er voor iedere fietsliefhebber. Voor de kilometervreter die van dorp naar dorp toert, voor de recreatieve uitjes en de gezellige dagtochten door polder, bos of langs de kust. Of je nu alleen op pad gaat, samen met je partner of met het hele gezin. En of je nu op zoek bent naar een drager met een mooie prijs/kwaliteit verhouding of een robuuste, premium drager die uitmunt in gebruiksgemak en kwaliteit: binnen het zeer complete Hapro assortiment vindt iedere fietsliefhebber zijn of haar ideale fietsendrager.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Heb je hulp nodig?

MEER WETEN?
BEKIJK VEELGESTELDE VRAGEN.