logo Hapro Seecret_coolgray8c

Ontdek het geheim

Een natuurlijk jongere huid van binnenuit

C700

Bekijk

C300

Bekijk

C250

Bekijk

C200

Bekijk

C25

Bekijk
Seecret_IM_WSPR kopiëren

FEEL GOOD, LOOK GOOD

Het geheim? Het huidrevitaliserende effect van zuiver collageenlicht activeert de huid om zich, stap voor stap en op natuurlijke wijze, te herstellen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd, de eiwitlagen worden aangevuld en de vezelstructuur van de huid wordt vernieuwd. De huid wordt gladder en elastischer, en al na een aantal sessies verdwijnen de eerste fijne lijntjes. Ontspan en ervaar de sensatie van een zichtbaar jongere huid.

Seecret collageenlampen bevatten geen UV licht. Je wordt hier dus niet bruin van.

Al na één sessie ervaart u:

Een zachtere en gladdere huid

Een minder vette huid

Een egalere teint

HOE WERKT HET?

NORMALE HUIDVEROUDERING

Het verbindende weefsel van onze huid wordt deels opgebouwd door de proteinevezels collageen en elastine. Het ene ondersteunt de huid, terwijl de andere haar de elasticiteit geeft. Speciale cellen, genaamd fibroblasten, produceren deze proteine in een continu proces om onze huid stevig, elastisch en stralend te houden. De huid is in staat om dit constante productieproces zelf te reguleren tot ongeveer je 25e. Naarmate je ouder wordt, vermindert de celactiviteit waardoor de huid haar elasticiteit verliest. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels.

HET SEECRET-EFFECT

Wetenschappers hebben echter vastgesteld dat blootstelling van de huid aan specifiek afgesteld rood licht, de aanmaak van het lichaamseigen collageen (terug) activeert. Het rode collageen licht dringt diep in de huid door, maar liefst 10 mm, tot op waar de fibroblasten het eigen collageen aanmaken. Het licht activeert de fibroblasten, waardoor collageen en elastine opnieuw aangemaakt worden en de zuurstofvoorziening en hydratatie van de huid verbeteren, zodat de huid haar gezonde kleur en elasticiteit weer terugkrijgt.

doorsnede huid 1
doorsnede huid 2

BEWEZEN EFFECTIEF

De expert bevestigt het huidrevitaliserende effect van de Seecret-collageen lichttherapie. Prof. Stan Pavel, universitair hoofddocent voor Dermatologie en vooraanstaand onderzoeker bij de afdeling Dermatologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum, vertelt in deze video meer over huidveroudering en het effect van huidrevitaliserend collageen licht.

Dr. Stan Pavel

Prof. Stan Pavel

RESULTATEN & GEBRUIKSERVARINGEN

DIRECTE RESULTATEN:

De huid is zachter en soepeler

Het vochtgehalte in de huid verbetert en de huid is minder vet

Poriën verkleinen en geven een beter huidbeeld

RESULTATEN OP DE LANGE TERMIJN

De elastine- en collageenproductie in de huid wordt gestimuleerd

Fijne lijntjes en rimpels verminderen, de huid wordt strakker

De huid wordt egaler: pigmentvlekken vervagen en de teint wordt gelijkmatiger

De celreparatie van de huid wordt gestimuleerd, waardoor huidbeschadigingen sneller herstellen en de kans op littekens verkleint

Het ontstekingsremmende effect van zuiver collageen licht vermindert acne

Steffi
Jan
Hapro_Seecret_C300

SEECRET SESSIEOPBOUW

Zoals alle veilige en pijnloze huidstimuleringsmethoden zal één Seecret sessie de huid niet meteen verbeteren. Huidveroudering is een jarenlang proces en één sessie van 20 minuten kan dat niet ongedaan maken. Een opbouwserie is dan ook noodzakelijk om de gewenste resultaten te bereiken en de effecten zichtbaar te laten worden. Voor het beste resultaat adviseren wij de volgende richtlijnen:

  • Een kuur in een aaneengesloten periode van 10 tot 12 weken
  • 2 tot 3 sessies van 20 minuten per week
  • Rustperiode van 48 uur tussen de sessies
  • Na de kuur eens in de twee weken een onderhoudssessie

Na ongeveer één maand worden de resultaten meetbaar en na ongeveer drie maanden worden de resultaten zichtbaar. Dit verschilt echter per persoon en hangt sterk af van de huid. Na drie maanden mag worden verondersteld dat de conditie van je huid op een niveau is gekomen waarbij de frequentie van de sessies verminderd kan worden. Hierna kan overgegaan worden op een zogenaamde onderhoudssessie van eens in de twee weken.

MEER WETEN?

Bekijk veelgestelde vragen